kplan nyheter

Kunskapsdag 4/6 i Alingsås

Vi ses i Alingsås! kplan medverkar på kunskapsdagen den 4 juni i Allingsås som arrangeras i samarbete med utbildningsbolaget Approvus.

Kom och lyssna på intressanta föreläsare och träffa kollegor från hela landet, men framförallt oss!

Föreläsarna kommer från bl.a. Boverket och Kontroll Kompaniet som varit KA för Karlatornet i Göteborg. Roger Anneling från Approvus, som utbildar KA och inte minst Per Carnell från kplan berättar om digitalisering av kontrollplanen.

Rätt fokus i kontrollplanen

Använd din kontrollplan effektivt för att förebygga fel och kostnader

Vad kostar mest pengar om det blir fel? Fokus och en effektiv hantering av kontrollplanen är en förutsättning för rätt riskbedömningar i dina projekt. Anmäl dig till vår Kunskapsdag!

Jobba smartare och tjäna pengar! Ett bra jobb där fel undviks gör alla nöjda, från samhällsnivå, projektnivå till individnivå. Med rätt verktyg i ditt arbete med kontrollplanen ges goda förutsättningar att lyckas och samtidigt uppfylla Boverkets krav på kontrollplanens optimala utförande.

Att identifiera de mest kritiska arbetsmomenten i ditt projekt är en förutsättning för din fortsatta riskbedömning. Väsentligt är att kontrollpunkter också verifieras på ett trovärdigt sätt och spårbarheten säkras.  Den effektive kontrollansvarige är närvarande under byggtiden och idag finns digitala verktyg för att planera, dokumentera och signera dina kontrollpunkter. Mer om det digitala verktyget kplan presenteras under dagen.

Karlatornet – här pratar vi kontrollplan på hög nivå!

Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, ett projekt som ställer stora krav på en noggrann och flexibel kontrollplan. Se till att boka din plats på Kunskapsdagen och ta del av vilka unika utmaningar ett sådant högflygande byggprojekt behöver ta hänsyn till.

Lite information…

Datum

4 juni 2024 i Alingsås på Grand Hotel alternativt digitalt deltagande.
Med tåg tar du dig smidigt till Alingsås både söder- och norrifrån. Stationen i Alingsås är intill Grand Hotel.

Tider

Kl 09.00 – 15.00

Pris deltagande på plats eller digitalt

3 900 kr
Moms tillkommer.

Erbjudande till och med 31 mars.
En till från samma företag får halva priset.

I priset ingår förtäring under dagen.
Kom ihåg att meddela eventuell specialkost i samband med anmälan.
Vill du vara med digitalt meddelar du det i textrutan i anmälningsformuläret.