kplan nyheter

kplan samarbetar med Approvus

30 oktober 2023

Vi kan stolt meddela att vi avtalat om ett samarbete med utbildningsföretaget Approvus. Vilket innebär att du som går en KA utbildning hos Approvus får ett kraftigt rabatterat pris på kplan i 12 månader. När du går en utbildning hos Approvus får du också chansen att använda kplan som en del av utbildningen.

Kompetenshöjande partner

Med hjälp av detta partnerskap erbjuds kplans användare lätt tillgänglig kompetensutveckling hos ett utbildningsföretag som känner väl till kplan som verktyg för KA. Roger Anneling på Approvus bidrar även med sin kompetens i utvecklingen av kplan. Vilket är mycket värdefullt för oss på kplan.

Utbildar Kontrollansvariga och sakkunniga

Hos Approvus hittar du utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL och för kontrollansvariga. Byggbranschen präglas mycket av regelverk, säkerhet och komplexa processer där varje unik kompetens är av stor vikt för att allt ska löpa på utan för långa ledtider eller missöden. I detta arbete krävs kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Det är där Approvus kommer in i bilden, att få göra duktiga människor till experter.