kplan nyheter

Avantime och kplan fortsätter samarbetet!

17 oktober 2023 – pressrelease av Avantime på mynewsdesk

Avantime och kplan är stolta och glada att meddela att de fortsätter sitt framgångsrika samarbete för att erbjuda byggbranschen en banbrytande lösning för att underlätta upprättandet av kontrollansvarigas digitala kontrollplan. Genom att förena Avantimes expertis inom kommunikation och innehåll med kplans innovativa plattform kommer de att leverera en omfattande mötesplats för kommunikation, information och dokumentation samt hantering av kontrollpunkter och kritiska processer.

Utökar samarbetet

Avantime och kplan har tidigare samarbetat med framgång genom att utveckla kplans webbplats, kplan.se. Nu tar de sitt samarbete till nästa nivå genom att följa upp med en helhetslösning som erbjuder enastående fördelar för båda parterna på lång sikt. Genom att kombinera Avantimes expertis inom kommunikation med kplans moderna plattform för kontrollansvarigas digitala kontrollplan kommer de att revolutionera sättet branschen arbetar på.

Banbrytande innovation för byggbranschen

Per Carnell, grundare av kplan, är entusiastisk över förlängningen av samarbetet och säger: Vi har haft en fantastisk resa tillsammans med Avantime hittills, och jag är övertygad om att vårt fortsatta samarbete kommer att innebära ännu mer banbrytande innovation för byggbranschen. Tillsammans kommer vi att erbjuda våra användare en plattform som inte bara underlättar och effektiviserar arbetet med kontrollansvarigas digitala kontrollplan, utan också förbättrar kommunikationen och samarbetet mellan alla inblandade parter. Jag är glad över att ha Avantime som vår partner och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Avantime och kplan ser fram emot att fortsätta sitt framgångsrika samarbete och erbjuda den bästa lösningen för kontrollansvarigas kontrollplan på marknaden.

Bli medlem på kplan.se idag för att ta del av denna revolutionerande lösning!